Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Om Ginspecialisten

Ginspecialisten er din personlige ginbutler, der guider dig igennem junglen af smagsnuancer der eksisterer i ginens verden og ydermere hjælper dig med at finde de bedst-komplimenterende tonics og garnish.

Ideen til Ginspecialisten udsprang af Nordens Største Ginbar, nemlig Copenhagen Pool & Snooker House. I udviklingen af Norden Største Ginbar, gik jagten på viden om gin i gang. Denne jagt har bragt os vidt omkring i verden. Heldigvis behøver man ikke at rejse hele verden rundt, for at finde nogle af de bedste gin. Vi har nemlig et væld af gindestillerier i Danmark, der tilbyder alverdens smagsoplevelser. Gennem mange besøg til disse danske gindestillerier, er det lykkedes os, at etablere en velrenommeret ginbar med over 300 forskellige gin. Og det er netop denne ginbar, der nu får et online ginunivers i form af Ginspecialisten.dk

Visionen for Ginspecialisten er; at kreerer unikke ginoplevelser for alle. Med denne vision har vi udviklet vores unikke Ginfinder, der hjælper dig igennem processen om at vælge den helt rette gin, til lige netop det DU ønsker.

Missionen for Ginspecialisten er; at lave et kort til gin-junglen, der guider dig igennem det kæmpe smagsunivers, som gin kan tilbyde. Vi har sørget for at alle smagsnuancer for alle gin er kortlagt, og således gjort det nemt for dig, at tyde om ginnen indeholder smagsnuancer som du kan lide. Skulle du kende eller finde en gin, der falder pladask i din smag, så er lignende gin forbundet på siden. For hver gin kan du også finde et serveringsforslag, således at din ginoplevelse bliver lige efter bogen. Skulle du have lyst til, at sætte dit eget præg på din ginoplevelse, så er der rig mulighed for at vælge lige den tonic og det garnish du har lyst til.

 

Ginspecialisten vil være din personlige ginbutler, og netop ginbutleren er personificeret i vores logo. Ginbutler-kaninen er valgt af forskellige grunde, der giver god mening i et ginunivers.

Den sagnomspunden hvide kanin blev kendt i ginnens opstandsland England, da den ofte spiste af de enebærbuske der blev brugt i ginproduktioner. Den hvide kanin symboliserer også det eventyrlystne væsen, som bland andet er kendt fra Alice i Eventyrland. Den hvide kanin hjælper Alice på hendes rejse til voksendommen, og vores hvide ginbutlerkanin hjælper dig på din rejse ind i ginens magiske verden. Den tager dig i hånden og sammensætter den ultimative ginoplevelse for dig. Eventyret om Ginspecialisten bakkes yderligere op af det velkendte faktum; at benytte fabeldyr, når der tales om gin. Blandt de mest kendte er Monkey 47 og Seedlip, begge der er til at finde på Ginspecialisten.dk.

Vi har valgt vores ginbutler til at være en kanin, for at du kan få en eventyrlysten og vidende hånd igennem ginnens verden. Lader du den hvide kanin tage dig ’down the rabbit hole’, så hjælper den dig på din rejse!

Personerne bag Ginspecialisten kommer alle med forskellige kompetencer og baggrunde, men fælles for dem alle er; at de er passionerede ginentusiater! De går ikke på kompromis i hverken smagsoplevelsen eller det appetitlige udtryk. Vi har besøgt en del af de førende danske destillerier og fået både spændende oplevelser og en unik indsigt i den passion medhvilken de danske gin bliver produceret.

Vi har tænkt os at fortsætte denne rejse, rundt både i Danmark men også i verden. Vi vil opleve al gin, og vi vil have dig med på rejsen. Hvis du er fristet af dette tilbud, så bliv en del af Ginspecialistens familie, tag en rundttur på vores webshop, og kontakt os hvis du skulle have spørgsmål eller forespørgsler.

De 4 grundlæggere af Ginspecialisten er; Henrik, Christian, Sofie og Thomas.

Henrik Kaj Hansen

Indehaver af Copenhagen Pool & Snooker House

Henrik er idemanden både bag barens ginudvalg (Nordens Største Ginbar) og nu også ginspecialisten. Henrik er udlært kok og har gennem hele livet rejst verden rundt og smagt på hvad livet har kunne tilbyde af spændende oplevelser på både madsiden, men også de liflige dråber der skal nydes i de rette øjeblikke. Gennem de sidste mange år har Henrik også været manden bag snooker på Eurosport, nogen siger ligefrem Mr. Snooker i Danmark. Det var derfor et naturligt spring at bygge passionen for snooker og nydelsen af de fine dråber sammen da Copenhagen Pool & Snooker House blev købt i 2016. Men som Henrik ved; skal noget lykkedes rigtigt, så skal man sørge for at have de rette folk omkring sig, og det har udmøntet sig i holdet bag Ginspecialisten

Sofie Strejby Thomsen

Kemiingeniør

Sofie var med fra den spæde start af Nordens største Ginbar hos Copenhagen Pool & Snooker House og har bidraget især når det kommer til at implementere alt omkring cocktailkort, drinkskort og ginuniverset i baren. Sofie var klar på opgaven med det samme da ideen den opstod og var ikke det mindste i tvivl, om at hun skulle være med i investorgruppen. Ikke mindst har Sofie formået at omsætte Henrik’s, til tider, noget flyvende ideer til realiteter, hvilket må siges at være noget af en bedrift. Derfor er der ikke den mindste tvivl om at vi kommer til at skabe de rigtige oplevelser for vores kunder – for Sofie kan visualiserer og omsætte det til kundernes ønsker

Thomas Skov

Uddannet farmakonom og nu Salgschef i medicinalindustrien

Thomas blev uddannet farmakonom i 2006, og har siden befundet sig i salgsroller. Thomas har et unikt indblik i hvad kunder har brug for og hvorledes man sammensætter den helt rigtige købsoplevelse. Thomas har været en del af både farma- og fødevarerindustrien i mere end et årti. I år 2020 åbnede Thomas Skovs Donut Bar på Frederiksberg, hvor han fik en indsigt i hvorledes en køkkenproduktion skal strikkes sammen. Denne viden har bidraget til Ginspecialistens egen produktion af Garnish. Thomas har altid været en udpræget ginentusiast, og da muligheden hos Ginspecialisten bød sig, kunne Thomas ikke andet end at hoppe med på rejsen.

0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?