Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Anholt Gin Kattegat Navy

50Cl
57,2 %

I Anholt Gin Kattegat bliver er enebærrene fra Anholts egen vilde natur, spiritussen er produceret på økologisk svensk korn og de tre øvrige botanicals: citronskallen, kvanroden og koriander er også økologiske. Faktisk er Anholt gin mere end økologisk, den er naturlig. Men den vilde natur kan ikke certificeres, og derfor kan Anholt Gin ikke få ø-mærket. Hvert batch er på maks. 1000 flasker, og alle flaskerne er mærket med batchnummer. Det er altså en small batch gin.

Anholt Gin Kattegat er en London Dry Gin, Navy Strength. Kattegat er fremstillet på helt samme måde som Classic, den er bare ikke nedvandet helt lige så meget. På den måde fremtræder nuancerne i ginnen mere klart. Den kan sagtens nydes rent, eller f.eks. med mediterranean tonic.

Hvordan bliver Anholt Gin ”Kattegat” fremstillet?

Destillationsprocessen foregår på håndlavede Müller kobber destillationsapparater fra Schwarzwald i Tyskland på Nordisk Brænderi i Fjerritslev. Destillationskedlerne er udstyret med en aroma purifier, som er designet til at udtrække smagen af mæsken, hvilket giver en unik og intens smagsoplevelse. Anholt Gin ”Kattegat” er en London Dry Gin, Navy Strenght. Efter destilleringen nedvandes Anholt Gin med kalkfrit grundvand fra Anholt. Det unikke vand kan bruges direkte i destillatet, uden at skulle filtreres først. Derfor beholder vandet også den bløde smag, som overføres til ginnen.

Hvilke smagsnoter er der i Anholt Gin ”Kattegat”?

Fyldig enebærsmag med en afbalanceret citrus. Enebær fra Anholt har en markant anderledes smag end de traditionelle enebær. De er mere runde og bløde i smagen, hvilket afspejles tydeligt i det færdige produkt. Ved kun at nedvande ginnen til Navy Strenght bliver smagen mere intens og massiv. Du kan smage, hvad du drikker og forføres af. Du bliver revet hen til en verden af rå natur og renhed. Du føres til Anholt!

Historien om vikingerne

In ancient times, the island of Anholt belonged to the Norse people and the Kattegat was the world´s largest Viking naval base. From here the earliest Longships bunkered supplies and drinking water before heading out to distant shores. The same water along with local juniper berries is used in this gin. Anholt Gin Kattegat pays tribute to the legacy of the Norse people with a strength worthy of Vikings!

kr. 449,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Udvalgte anmeldelser: Whisky&: Navy strength og man fornemmer masser af citrusnoter i duften. Sødmefuld med masser af enebær og koriander i smagen. Den høje alkohol kommer lige så langsomt krybende og ender varmt og intenst i munden. En flot og gennemført gin.

Dette passer perfekt til Anholt Gin Kattegat Navy

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Er du gammel nok til at være her?