Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Anholt Gin Klassik

50Cl
45,3 %

Anholt Gin Classic består af enebærrene fra Anholts egen vilde natur, spiritus, der er produceret på økologisk svensk korn og tre øvrige botanicals: citronskal, kvanrod og koriander – der også er økologiske. Faktisk er Anholt gin mere end økologisk, den er naturlig. Men den vilde natur kan ikke certificeres, og derfor kan Anholt Gin ikke få ø-mærket. Hvert batch er på maks. 1000 flasker, og alle flaskerne er mærket med batchnummer. Det er altså en small batch gin.

Den rene og uforstyrrede smag af gin. Det er det, du får med Anholt Gin Classic (der er en prisvindende dansk gin). Den kan sagtens nydes rent, eller i en blanding med mediterranean tonic.

Hvordan bliver Anholt Gin Classic fremstillet?

Destillationsprocessen foregår på håndlavede Müller kobber destillationsapparater fra Schwarzwald i Tyskland. Destillationskedlerne er udstyret med en aroma purifier, som er designet til at udtrække smagen af mæsken, hvilket giver en unik og intens smagsoplevelse. Anholt Gin Classic er en klassisk London Dry Gin.

Enebærrene, der bliver brugt til fremstillingen, er håndplukkede af frivillige fra både øen og fastlandet. Vandet, der bliver brugt i Anholt Gin, er vand fra Anholt, og det er kalkfrit. På Anholt er undergrunden nemlig lavet af flint, og derfor behøver vandet ikke blive filtreret, før det kan bruges i ginnen. Det gør også, at vandet har en helt særlig blød smag, som bliver overført til ginnen. Fra Anholt bliver bærrene og vandet sendt til Nordisk Brænderi i Fjerritslev, der står for destilleringen.

Hvilke smagsnoter er der i ginnen?

Ginnen har en fyldig enebærsmag med en afbalanceret citrus. Enebær fra Anholt har en markant anderledes smag end de traditionelle enebær. De er mere runde og bløde i smagen, hvilket afspejles tydeligt i det færdige produkt.

Anholt Gins slogan er “Mindre pis, mere gin”, og det må vi give dem, at de lever op til.

kr. 349,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Udvalgte anmeldelser: Whisky&: Mindre pis, mere gin er destilleriets motto og der er i hvert fald masser af intense enebærnoter i denne. Flot rund og blød med masser af intensistet. Vellavet og især alkoholen er flot balanceret. Sødmefuld varm afslutning. 93 point.

Dette passer perfekt til Anholt Gin Klassik

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Er du gammel nok til at være her?