Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

MaryLeBone Gin Orange & Geranium

70Cl
46,2 %

Marylebone er en klassisk gin, som er produceret i London. En flot og kompleks gin, fyldt med florale toner. Dernæst mødes smagsløgene af enebær, sød citrus og grapefrugt, som efterfølges af intense blomster og citrus noter, og ender ud i en eftersmag af kanel, nelliker og lakrids.

kr. 299,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Marylebone er en klassisk gin, som er produceret i London. En flot og kompleks gin, fyldt med florale toner. Dernæst mødes smagsløgene af enebær, sød citrus og grapefrugt, som efterfølges af intense blomster og citrus noter, og ender ud i en eftersmag af kanel, nelliker og lakrids. Her er virkelig en smag af passion. En passion så stærk at selv en advokat bliver ginproducent. I 1762 grundlagde Thomas Greenall Greenalls. Det var dette tidpunkt at Londons Marylebone Pleasure Gardens var velbesøgt. Denne park blev inspirationen for Mary Le Bone Small Batch. Parken var et sted et se og blive set. Her kom alle slags mennesker, men særligt var det især de højere borgerlag, som besøgte parken for at danse, høre musik, se ballet etc. Denne blanding af forskellige typer og underholdning blev inspirationskilden for Mary Le Bone Small Batch og dens nuancerede og farverige smagsindtryk. En advokat ved navn Thomas blev forelsket og gift med Thomas Greenalls datter, og Thomas skiftede karriere og begyndte at arbejde for Greenall. 7 generationer er gået, men Mary Le Bone Small Batch smager stadig af det samme, nemlig en velafbalanceret gin, som har rod i forundring og underholdning.  

Dette passer perfekt til MaryLeBone Gin Orange & Geranium

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Er du gammel nok til at være her?