Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Abild Gin Rabarber

50Cl
43 %

Abild Rabarber Gin er lige som Abild Gin og Abild Navy Strength baseret på mutsuæbler fra Lilleø. Men denne gang er den krydret med nogle dejlige rabarbere. Rabarberne er håndplukket fra en lille lokal bondegård i Kirke Såby fra Såby på Sjælland, der ligger vest for Roskilde.

Hvordan smager Abild Rabarber Gin?

Ud over rabarber er der også et udvalg af fintunede botanicals i. De er udvalgt med henblik på, hvad der passer godt til rabarber. Ginen er gylden som morgenlyset på en smuk sommerdag. Næsen er fuld af rabarber, hasselnød, æbler og dyb fugtig skov. På tungen inviterer den søde rabarber dig op til dans, mens nødder, æbler og grantræer kærtegner dine smagsløg – i lang tid. I al ærlighed og for meget selvhøjtidelighed, mener Gefjun selv, er det den de har smagt, der har den længste eftersmag. Den kan nemt nydes alene eller med en god tør tonic.

Du finder dem ikke i Bilka

Det er vigtigt for Gefjun ikke at være som de andre men at skille sig ud fra mængde. Det værste der kunne ske ville være, hvis deres flasker bare blev endnu en på hylden i Bilka. For det havde da været lettere, at købe færdiglavet spiritus, der bare var klar til brug, og det ville være fristende bare at producere i hobetal.

”Vi vil meget gerne have, at vores produkt fremstår så dansk som muligt – og rigtig gerne med et sjællandsk islæt. Derfra gled vores tanker over på dansk sommer og æblerov. Store saftige danske æbler. Dem måtte vi kunne bruge. I dag bliver vores spiritus lavet på danske æbler fra Lilleø, hvor Hans Lund har en æbleplantage med Mutzu-sorten. Vi kalder Hans for vores æbleguru. Fra ham fik vi sidste år 14 tons æbler. Dem moster vi selv. Det tager fem dage, og bagefter så gider man altså ikke se på et æble i lang tid. 14 tons æbler bliver til omkring 800 liter råspiritus,” fortæller Alan, der er en af grundlæggerne af Gefjun.

Tilbage står et evigt ønske om at være unikke. Ikke være som de andre. Om hele tiden at kunne tilpasse sig til udviklingen – og til, hvad de har lyst til. En stor produktion er svære at omlægge end en lille. Det betyder også et hvert batch er lidt anderledes end det forrige. De producere nanobatch.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Abild Rabarber Gin er lige som Abild Gin og Abild Navy Strength baseret på mutsuæbler fra Lilleø. Men denne gang er den krydret med nogle dejlige rabarbere. Rabarberne er håndplukket fra en lille lokal bondegård i Kirke Såby fra Såby på Sjælland, der ligger vest for Roskilde.

Dette passer perfekt til Abild Gin Rabarber

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?