Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Admiral Collingwood Navy Strength

50Cl
57 %

Silent Pool Destilleri står bag denne særligt stærke Admiral Collingwood gin, som emmer af blomster og lyse noter af citron og appelsin men den har også et strejf af både kardemomme og muskatnød.

Silent Pool Destilleri holder til på en gammel gård i Surrey Hills uden for London og denne gin blev udgivet i januar 2016 til ære for den britiske flåde admiral Cuthbert Collingwood (deraf navnet), der kæmpede sammen med Lord Nelson i slaget ved Trafalgar i 1805.

kr. 432,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Silent Pool Destilleri står bag denne særligt stærke Admiral Collingwood gin, som emmer af blomster og lyse noter af citron og appelsin men den har også et strejf af både kardemomme og muskatnød. Silent Pool Destilleri holder til på en gammel gård i Surrey Hills uden for London og denne gin blev udgivet i januar 2016 til ære for den britiske flåde admiral Cuthbert Collingwood (deraf navnet), der kæmpede sammen med Lord Nelson i slaget ved Trafalgar i 1805. Ginen er fremstillet med en spiritus baseret på lokalt dyrket korn og botanik, herunder enebær, angelica, citrusfrugter, kardemomme og muskatnød. 

Dette passer perfekt til Admiral Collingwood Navy Strength

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?