Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Argala Gin 70

70Cl
45 %

Argala gin er en italiensk gin lavet på 10 forskellige botanicals fra de italienske alper, som f.eks.  enebær, genepy-blomster, ældrebær, akacie-blomster, vanilje, abrikos, karvefrø, koriander og peber. Dette gør, at Argala Gin har en skarp og stærk smag med en blid eksplosion af genepy og enebær. Genepy er en traditionel urtelikør eller aperitif, som er meget populær i de alpine regioner i Europa. 

kr. 372,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Argala gin er en italiensk gin lavet på 10 forskellige botanicals fra de italienske alper, som f.eks.  enebær, genepy-blomster, ældrebær, akacie-blomster, vanilje, abrikos, karvefrø, koriander og peber. Dette gør, at Argala Gin har en skarp og stærk smag med en blid eksplosion af genepy og enebær. Genepy er en traditionel urtelikør eller aperitif, som er meget populær i de alpine regioner i Europa.  Med en alkoholprocent på 45% er det en stærk gin (navy strength) med en tydelig krydret smag, som både er parfumeret men også frisk. Denne gin er den perfekte blanding mellem den traditionelle gin-tradition og den lokale i Genepy, og den skal anses som en slags alpinsk tolkning af en historisk drink.

Dette passer perfekt til Argala Gin 70

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?