Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Aviation American Gin

70Cl
42 %

Denne gin er noget helt særligt, og det hele starter naturligvis med den unikke sammensætning af botanicals, som består af kardemomme, koriander, fransk lavendel, anisfrø, sarsaparilla, enebær og to slags appelsinskal. Aviation American Gin har scoret 97 point hos Wine Enthusiast Magazine, hvilket er den højeste score af alle gins i hele verden.

kr. 346,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Aviation American Gin er som navnet antyder en amerikansk gin producent, som holder til i Portland, Oregon, klods op af den canadiske grænse og storbyen Vancouver, hvorfra Ryan Reynolds oprindeligt er fra. På trods af at Aviation Gin har eksisteret siden 2005, så har skuespiller Ryan Reynolds (kendt fra Deadpool) været en del af rejsen siden 2020, hvor han købte sig ind som ejer, efter at have smagt Aviation Gin på en bar. Denne gin er noget helt særligt, og det hele starter naturligvis med den unikke sammensætning af botanicals, som består af kardemomme, koriander, fransk lavendel, anisfrø, sarsaparilla, enebær og to slags appelsinskal. Aviation American Gin har scoret 97 point hos Wine Enthusiast Magazine, hvilket er den højeste score af alle gins i hele verden. Det der gør Aviation American Gin til noget særligt – udover at være top score – er, at de er grundlagt som det første destilleri-bartender partnerskab i industrien. De kombinerer simpelt hen ekspertisen fra destillationsprocessen og passionen for udsøgte cocktails, hvilket er årsagen til de mange forskellige cocktails, du kan lave eller bestille med Aviation American Gin. Dette indebærer f.eks. en cosmo, kir royal, G&T, sangria, ja sågar en Espresso Martini. Alle sammen med den unikke gin som element. 

Dette passer perfekt til Aviation American Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?