Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Ayuuk Empirical Spirits

50Cl
43 %

Hovedingrediensen i Empirical Spirits’ “Ayuuk” er en helt særlig, røget og tørret chili fra Sierra Norte i Oaxaca. Pasilla Mixe-chilien dyrkes i 2.700 meters højde, og produktionen af denne chili har været en vigtig del af Mixe-folkets tilværelse i generationer.

Chilien blev opdaget på et marked i Oaxaca, og holdet bag var så betagede af smagen, at de tog tilbage til kilden i Sierra Norte, købte så meget, de kunne, og producerede denne suveræne spiritus.

kr. 498,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Hovedingrediensen i Empirical Spirits’ “Ayuuk” er en helt særlig, røget og tørret chili fra Sierra Norte i Oaxaca. Pasilla Mixe-chilien dyrkes i 2.700 meters højde, og produktionen af denne chili har været en vigtig del af Mixe-folkets tilværelse i generationer. Chilien blev opdaget på et marked i Oaxaca, og holdet bag var så betagede af smagen, at de tog tilbage til kilden i Sierra Norte, købte så meget, de kunne, og producerede denne suveræne spiritus. Denne spiritus har en klar farve med et gyldent skær og dufter spændende af jord, mørk frugt og mild rød. Den har masser af smag og kompleksitet, da den både smager krydret, frugtigt og urtet. Empirical Spirits definerer sig selv som et ”flavor company”. Og måske er det også helt umuligt at finde på smallere beskrivelse, for der er formentligt ingen andre destillerier i verden, der gør tingene ligesom dem. Deres kreationer – inklusiv Ayuuk – passer ikke umiddelbart ind i nogen eksisterende kategorier– det er ikke gin, ikke snaps, ikke vodka.

Dette passer perfekt til Ayuuk Empirical Spirits

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?