Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Barr Hill Gin

75Cl
45 %

Denne gin er noget helt særligt, for i modsætning til mange andre gins, som er produceret udelukkende på enebær som hovedelement og med andre botanicals for at give en særlig smag, så har Caledonia Spirits med Todd Hardie (tidligere biavler) i spidsen brugt både enebær og honning til at skabe denne eliksir.

Dette giver denne Barr Hill Gin en helt særlig sødme med helt unikke florale karaktere.

kr. 706,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Denne gin er noget helt særligt, for i modsætning til mange andre gins, som er produceret udelukkende på enebær som hovedelement og med andre botanicals for at give en særlig smag, så har Caledonia Spirits med Todd Hardie (tidligere biavler) i spidsen brugt både enebær og honning til at skabe denne eliksir. Dette giver denne Barr Hill Gin en helt særlig sødme med helt unikke florale karaktere. Caledonia Spirits udtrykker det som værende deres ode til de hårdtarbejdende bier i nordøst.  Hver batch bliver stadig destilleret i deres specialbyggede botaniske ekstraktion. Enebærets særlige smag bringes i perfekt balance med den rå honning og resultatet er uden sidestykke. Hemmeligheden bag Barr Hill Gin findes i bikuben.

Dette passer perfekt til Barr Hill Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?