Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bathtub Gin Cask Aged

50Cl
43,3 %

Bathtub Gin Cask Aged er en bemærkelsesværdig rig, stærk og smøragtig gin. Det er den takket være de 3-6 måneder, den ligger på pensionerede amerikanske whiskyfade, før ginnen kommer på flaske. Faktisk bliver whiskyfadene brugt to gange. Første omgang er for at opsamle den søde whiskysmag. Så bliver ginnen opsamlet, og fadet bliver efterfyldt med mere gin. Så optager ginnen de lækre træagtige og krydrede whisky noter. Herefter bliver de af to omgange blandet sammen, og det hele bliver ”cold-compoundet”, før det kommer på flasker.

Hvordan er Bathtub Gin Cask Aged produceret?

Ginnen bliver produceret i ultra small batch, som kun bliver produceret i meget små mængder. Derfor er de ret eksklusive. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, da man har udblæber ingredienserne i spiritus i stedet for at destillere dem sammen. Navner refererer til en gammel forbudstid, hvor mange producerede gin der hjemme.

Bathtub Gin er en ekstraordinær og prisvindende gin, som fremstilles hos Ableforth’s i Kent i det sydøstlige England. Stilistisk set er ginnen en ”Compund Gin”.

Hvilke smagsnoter er der i denne gin?

Først snuser du til indholdet i glasset. Her bliver du mødt med dufte af rig enebær, cremet vanilje og kardemomme blandet med kandiseret skræl. Hernæst tager du en tår, og straks bliver du ramt af noter af urter og bær med en cremet fornemmelse i munden. Eftersmagen rammer dig til sidst, og den er lang med enebær og citrus.

kr. 538,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Bathtub Gin Cask Aged er en bemærkelsesværdig rig, stærk og smøragtig gin. Det er den takket være de 3-6 måneder, den ligger på pensionerede amerikanske whiskyfade

Dette passer perfekt til Bathtub Gin Cask Aged

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?