Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bathtub Gin Old Tom

50Cl
42,4 %

Bathtub Gin Old Tom er under kategorien ”Old Tom”, som er en sødere gin-stil, hvor der er tilsat en smule sukker. Den har lækre noter af appelsin, der giver ginnen en mild smag, som komplimenterer de klassiske enebærs nuancer rigtig fint.

Hvordan produceres Bathtub Gin?

Ginnen bliver produceret i ultra small batch, som kun bliver produceret i meget små mængder. Derfor er de ret eksklusive. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, da man har udblødet ingredienserne i spiritus i stedet for at destillere dem sammen. Navner refererer til en gammel forbudstid, hvor mange producerede gin der hjemme.

Bathtub Gin er en ekstraordinær og prisvindende gin, som fremstilles hos Ableforth’s i Kent i det sydøstlige England. Stilistisk set er ginnen en ”Compund Gin”. Smagen er meget intens og indeholde massere af enebær, kardemomme og citrus.

Hvilke smagsnoter er der i Bathtub Gin Old Tom?

Det første, du møder, er duften. Den er ret sød med frugtige enebær og citrus. Herefter kommer smagen, der er mere mærkbart sød. Den smager også af lakrids, let af enebær og appelsin. Til slut kommer eftersmagen, der først fremstår ren, men med en dvælende sødme. Smagen hænger ved på læberne. Prøv Bathtub Gin Old Tom i en Martinez eller Tom Collins.

Hvordan skal denne gin nydes?

Vi anbefaler den til dem, som er til den mere søde stil af GT’s. Ved at friske drinken op med saften fra citron bliver den lidt mindre sød, men beholder stadig sine lækre noter. Den tilbyder en fuldent sødme balanceret med noter af enebær og krydderier.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Bathtub Gin Old Tom er under kategorien ”Old Tom”, som er en sødere gin-stil, hvor der er tilsat en smule sukker. Den har lækre noter af appelsin, der giver ginnen en mild smag, som komplimenterer de klassiske enebærs nuancer rigtig fint.

Dette passer perfekt til Bathtub Gin Old Tom

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?