Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Beefeater 24

70Cl
45 %

Beefeater 24 er en sofistikeret blanding af fine botanicals og eksotiske teer. Denne gin indeholder 12 udvalgte botanicals, som er blevet lagt i blød i 24 timer (deraf navnet) for at skabe en rigere og mere sofistikeret gin. Beefeater 24’s komplekse blanding af de 12 udvalgte botanicals indeholder blandt andet enebær, citron-, appelsin- og grapefrugtskal og både japanske og kinesiske grønne teer. 

kr. 298,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Beefeater 24 er en sofistikeret blanding af fine botanicals og eksotiske teer. Denne gin indeholder 12 udvalgte botanicals, som er blevet lagt i blød i 24 timer (deraf navnet) for at skabe en rigere og mere sofistikeret gin. Beefeater 24’s komplekse blanding af de 12 udvalgte botanicals indeholder blandt andet enebær, citron-, appelsin- og grapefrugtskal og både japanske og kinesiske grønne teer.  Dertil spiller lakrids- og angelikarod ind som begge giver en træagtig smag, hvorimod mandlerne giver ginnen en marcipanagtig følelse.  24 er inspireret af det moderne London, som er spændenden og raffineret. Denne tørre London gin har en frisk smag og nydes bedst i moderne cocktails.

Dette passer perfekt til Beefeater 24

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?