Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Beefeater London Dry Gin

70Cl
40 %

Dette er en ægte London-gin tilbage fra 1800-tallet, hvor produktionen af Beefeater Gin startede. Det er en af de bedst sælgende gin med sin store enebærkarakter og stærke citrusnoter – en vaskeægte autentisk, tør London gin for dem, der nyder den ægte smag af gin.

 

Denne gin er den gin, som har fået de fleste priser gennem årene, hvilket gør den til den mest anerkendte gin i hele verden. En hyldest der skyldes den oprindelige opskrift fra James Burrough.

kr. 178,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Dette er en ægte London-gin tilbage fra 1800-tallet, hvor produktionen af Beefeater Gin startede. Det er en af de bedst sælgende gin med sin store enebærkarakter og stærke citrusnoter – en vaskeægte autentisk, tør London gin for dem, der nyder den ægte smag af gin.   Denne gin er den gin, som har fået de fleste priser gennem årene, hvilket gør den til den mest anerkendte gin i hele verden. En hyldest der skyldes den oprindelige opskrift fra James Burrough.   Hans opskrift benytter de fineste former for botanicals f.eks. enebær, appelsin- og citronskal, og det er denne opskrift der ligger til grund for denne klassiske udgave. Med næsten 200 års destillerings-arv, er denne originale London Dry Gin et sats værdigt.

Dette passer perfekt til Beefeater London Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?