Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Beefeater Pink Strawberry Gin

70Cl
37,5 %

Beefeater Gin kan spore sin historie tilbage til 1862, hvor James Burrough købte sit eget destilleri og begyndte at producere sin egen gin. I 1870’erne fandt han endelig den perfekte opskrift og kaldte denne for Beefeater London Dry Gin. Produktionsmetoderne har stort set ikke ændret sig siden.

Beefeater Pink Strawberry er den pulserende nye gin fremstillet ved hjælp af den originale opskrift på Beefeater Gin dog med tilføjelsen af naturlig jordbærsmag for at give denne udgave en frisk, levende og lækker smag af sommer.

 

kr. 202,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Beefeater Gin kan spore sin historie tilbage til 1862, hvor James Burrough købte sit eget destilleri og begyndte at producere sin egen gin. I 1870’erne fandt han endelig den perfekte opskrift og kaldte denne for Beefeater London Dry Gin. Produktionsmetoderne har stort set ikke ændret sig siden. Beefeater Pink Strawberry er den pulserende nye gin fremstillet ved hjælp af den originale opskrift på Beefeater Gin dog med tilføjelsen af naturlig jordbærsmag for at give denne udgave en frisk, levende og lækker smag af sommer. James Burrough eksperimenterede tit med nye aromatiserede gin og likører, og denne nye Beefeater Pink Strawberry er inspireret af hans indkøbsture til markeder i Covent Garden for at købe sine gin-ingredienser i slutningen af 1800-tallet.  Vi kan ikke komme uden om smagen af jordbær i denne pink udgave og det er med til at give ginnen sødme. Man kan også tydeligt smage enebær, hvilket denne gin har tilfælles med den originale London Dry Gin. Derudover kan man smage citron- og appelsinskal, som er med til at give lidt sødme og syre til smagssammensætningen. 

Dette passer perfekt til Beefeater Pink Strawberry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?