Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bertha's Revenge Irish Milk Gin

70Cl
42 %

Bertha’s Revenge er baseret på vallealkohol fra lokale mælkebønder i Cork og sammen med naturlig brøndvand og en interessant blanding af lokalt dyrkede botanicals, som f.eks. enebær, koriander, kardemomme, spidskommen, kanel, nelliker og citrusfrugter. Denne særlige blanding af råvarer er blevet til den håndlavede gin, Bertha’s Revenge Irish Milk Gin.

kr. 634,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

I maj 2015 besluttede Justin Green og Anthony Ballyvolane sig for at blive aktive spillere i den vidunderlige destillations-verden og startede House Spirits Company.  Deres lille forretning havde base i landlig idyl i County Cork – sydvest Irland – men idéen til Bertha’s Revenge blev udtænkt i London. I 1993 døde verdens ældste ko Bertha nemlig. Hun blev 48 år og havde født 39 kalve. Det fortjente en hyldest, synes Justin og Anthony og deres gin blev derfor opkaldt efter koen, Bertha. Bertha’s Revenge er baseret på vallealkohol fra lokale mælkebønder i Cork og sammen med naturlig brøndvand og en interessant blanding af lokalt dyrkede botanicals, som f.eks. enebær, koriander, kardemomme, spidskommen, kanel, nelliker og citrusfrugter. Denne særlige blanding af råvarer er blevet til den håndlavede gin, Bertha’s Revenge Irish Milk Gin. En frugtig gin med masser af sødme og fylde.

Dette passer perfekt til Bertha's Revenge Irish Milk Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?