Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Berto Gin

70Cl
43 %

Ginnen er lavet med botanicals dyrket i Italien – lige fra den klassiske enebær til aromatiske urter som rosmarin, laurbærblad, absint og iris. Derudover vil man bemærke andre smagsnuancer i denne gin, som f.eks. citrus, løvblad og malurt. Den særlige og komplekse blanding af botanicals efterlader munden blød og afbalanceret med en behagelig konsistens og sødme.

kr. 334,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Berto Gin er produceret af destilleriet Antica Quaglia i det famøse Piemonte vindistrikt i Italien.  Dette er en London Dry Gin, der både er god til nybegyndere pga. den klassiske enebærsmag men den er også kompleks nok til at være interessant for den øvede ginentusiast.  Ginnen er lavet med botanicals dyrket i Italien – lige fra den klassiske enebær til aromatiske urter som rosmarin, laurbærblad, absint og iris. Derudover vil man bemærke andre smagsnuancer i denne gin, som f.eks. citrus, løvblad og malurt. Den særlige og komplekse blanding af botanicals efterlader munden blød og afbalanceret med en behagelig konsistens og sødme.

Dette passer perfekt til Berto Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?