Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Blackwood Vintage Dry Gin 2017

70Cl
40 %

Blackwoods Vintage Dry Gin 2017 kommer direkte fra de rå og barske Shetlandsøer. En gin der er både unik og efterhånden også sjælden.

Dette er en fantastisk flaske, som blandt andet bliver destilleret med de håndplukkede shetlandske botanicals vild timian, mjødurt, øjentrøst og kodriver. En god gin, der kan være en god investering – hvis du altså kan lade være med at åbne den?

kr. 334,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Blackwoods Vintage Dry Gin 2017 kommer direkte fra de rå og barske Shetlandsøer. En gin der er både unik og efterhånden også sjælden. Dette er en fantastisk flaske, som blandt andet bliver destilleret med de håndplukkede shetlandske botanicals vild timian, mjødurt, øjentrøst og kodriver. En god gin, der kan være en god investering – hvis du altså kan lade være med at åbne den? Vi tvivler – for det er i sandhed en prisvindende gin med en unik opskrift, der er perfektioneret af nogle meget dygtige mennesker – bl.a. en udvalgt gruppe bartendere – og som er en exceptionel gin til at lave gode cocktails med.  Man dufter hurtigt at Blackwoods Vintage Dry Gin er både frisk og sprød med sine aromaer fra enebær, krydderier og citrus. Den smager ligeledes af traditionel enebær-gin men med en velafbalanceret smag af citrus og krydderierne som komplimenteres af sarte og søde blomster-topnoter. Afslutningsvis har den en lang finish med fuld smag.

Dette passer perfekt til Blackwood Vintage Dry Gin 2017

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?