Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bloom Premium London Dry Gin

70Cl
40 %

Bloom London Dry Gin blev lanceret i 2009 og har vundet adskillige priser. Den kan nydes af alle, da visionen for denne gin var, at det skulle være en lettere smagende gin.

Dette er en sofistikeret gin, som er kendt for sine renere smagsprofiler og ikke mindst sin ikoniske flaske. Ved at kombinere naturlige botanicals er ginnen hurtigt blevet en fast favorit blandt mange.

Bloom London Dry Gin har en særlig aroma af kamille, kaprifolie og pomelo som alle kombinere og giver en frisk og velduftende oplevelse.

Smagen af denne alsidige gin er markant let og blomstret med et strejf af sødme.

kr. 394,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Bloom London Dry Gin blev lanceret i 2009 og har vundet adskillige priser. Den kan nydes af alle, da visionen for denne gin var, at det skulle være en lettere smagende gin. Dette er en sofistikeret gin, som er kendt for sine renere smagsprofiler og ikke mindst sin ikoniske flaske. Ved at kombinere naturlige botanicals er ginnen hurtigt blevet en fast favorit blandt mange. Bloom London Dry Gin har en særlig aroma af kamille, kaprifolie og pomelo som alle kombinere og giver en frisk og velduftende oplevelse. Smagen af denne alsidige gin er markant let og blomstret med et strejf af sødme.

Dette passer perfekt til Bloom Premium London Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?