Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bluecoat American Dry Gin

70Cl
47 %

100% certificerede økologiske botanicals er hvad du siger ja tak til, når du nyder Bluecoat American Dry Gin. 

Denne gin er nemlig destilleret ved hjælp af økologiske enebær og økologiske citrusskræl, hvilket giver ginnen en lys, jordagtig og krydret enebærsmag.

Nogle af de økologiske botanicals du også vil støde på er bl.a. angelica rod, som er en perfekt pendant til citrusnoterne, fordi den skabe balance med sin bløde, lidt søde og træagtige profil.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

100% certificerede økologiske botanicals er hvad du siger ja tak til, når du nyder Bluecoat American Dry Gin.  Denne gin er nemlig destilleret ved hjælp af økologiske enebær og økologiske citrusskræl, hvilket giver ginnen en lys, jordagtig og krydret enebærsmag. Nogle af de økologiske botanicals du også vil støde på er bl.a. angelica rod, som er en perfekt pendant til citrusnoterne, fordi den skabe balance med sin bløde, lidt søde og træagtige profil. En anden økologisk botanical er korianderfrø, som giver en delikat blomstret og let vegetabilsk baggrund. Udover den klassiske botanical enebær, som al gin begynder med og som tilføjer rige, frugtagtige og krydrede noter, så indeholder denne gin også en amerikansk citrus-blanding af sød citrus og citronskal, som er både let og forfriskende.

Dette passer perfekt til Bluecoat American Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?