Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bobby's Schiedam Dry Gin

70Cl
42 %

I denne lækre gin, bruges der udelukkende økologiske ingredienser til at skabe den gode smag og duft. Nogle af de anvendte botanicals er blandt andet hyben, fennikel og enebær, som giver den karakteristiske og ikke mindst velbalancerede smag.

Det siges, at Bobby’s Schiedam Dry gin er kommet gennem indonesiske krydderier og hollandsk mod, og som navnet antyder er den opkaldt efter Bobby Schiedam, som var skabernes bedstefar. Det tog hans børnebørn to år før de fik styr på opskriften men derefter var det de skønneste dråber gin.

kr. 394,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Bobby’s Schiedam Dry Gin er fremstillet af et mix af otte forskellige botanicals, og derudover tilsat gode indonesiske krydderurter, som f.eks. citrongræs og ingefær. Denne gin er uden tilsætningsstoffer, sukker eller ekstrakter.  Det siges, at Bobby’s Schiedam Dry gin er kommet gennem indonesiske krydderier og hollandsk mod, og som navnet antyder er den opkaldt efter Bobby Schiedam, som var skabernes bedstefar. Det tog hans børnebørn to år før de fik styr på opskriften men derefter var det de skønneste dråber gin. I denne lækre gin, bruges der udelukkende økologiske ingredienser til at skabe den gode smag og duft. Nogle af de anvendte botanicals er blandt andet hyben, fennikel og enebær, som giver den karakteristiske og ikke mindst velbalancerede smag.

Dette passer perfekt til Bobby's Schiedam Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?