Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bols Genever Original

70Cl
42 %

Bols Genever Original er en prisbelønnet gin af den originale opskrift fra 1820. Bols har produceret spiritus og mixers siden 1575 og er kendt verden over for deres mange forskellige prod

Bols anbefaler selv, at denne smukke Genever nydes i en rød light Negroni, som er en Bols Classic med italiensk bitter likør og sød vermouth. 

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Bols Genever Original er en prisbelønnet gin af den originale opskrift fra 1820. Bols har produceret spiritus og mixers siden 1575 og er kendt verden over for deres mange forskellige produkter. Deres destilleri ligger i Amsterdam, og denne gin er et godt bud på Hollands nationaldrik. Genever blev oprindeligt fremstillet som medicin mod tropiske sygdomme, og blev kendt da engelske sømand tog den med hjem fra deres søfartsrejser. Siden hen blev en efterligning udviklet i England og denne blev kendt som London Gin.    Genever har en fyldig smag og noter af abrikos og enebær. Med sin kompleksitet og karakter, er den yderst velegnet til klassiske og moderne cocktails. Prøv den f.eks. i en rød light Negroni, som er en Bols Classic med italiensk bitter likør og sød vermouth.

Dette passer perfekt til Bols Genever Original

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?