Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bombay Dry gin

70Cl
40 %

Bombay Sapphire blev første gang lanceret i 1987, og er i dag ejet af Bacardi. Deres botaniker sætter en stor ære i at lære alle botanicals i populære gin grundigt at kende. Denne særlige indsigt i botanicals og en kæmpe passion for godt håndværk, er, hvad der kendetegner Bombay Sapphires produkter.

Denne Dry Gin er lavet på otte botanicals og tilbyder en mere traditionel smag med stærk enebærsmag og en kraftig, tør finish. Hver enkelt botanical er nøje udvalgt og håndplukket for at bevare sine individuelle kvaliteter for at tilføje til denne vidunderlige klassiske blanding.

Bombay Dry Gin er stadig baseret på den samme opskrift fra 1761 med botanicals som f.eks. enebær fra Italien, mandler fra Spanien, citronskal fra Spanien, lakrids fra Kina, cassiabark fra Indokina, korianderfrø fra Marokko og angelikarod fra Tyskland.

 

kr. 214,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Bombay Sapphire blev første gang lanceret i 1987, og er i dag ejet af Bacardi. Deres botaniker sætter en stor ære i at lære alle botanicals i populære gin grundigt at kende. Denne særlige indsigt i botanicals og en kæmpe passion for godt håndværk, er, hvad der kendetegner Bombay Sapphires produkter. Denne Dry Gin er lavet på otte botanicals og tilbyder en mere traditionel smag med stærk enebærsmag og en kraftig, tør finish. Hver enkelt botanical er nøje udvalgt og håndplukket for at bevare sine individuelle kvaliteter for at tilføje til denne vidunderlige klassiske blanding.  Bombay Dry Gin er stadig baseret på den samme opskrift fra 1761 med botanicals som f.eks. enebær fra Italien, mandler fra Spanien, citronskal fra Spanien, lakrids fra Kina, cassiabark fra Indokina, korianderfrø fra Marokko og angelikarod fra Tyskland. 

Dette passer perfekt til Bombay Dry gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?