Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bombay English Estate

70Cl
41 %

Bombay Sapphire blev første gang lanceret i 1987, og er i dag ejet af Bacardi. Deres botaniker sætter en stor ære i at lære alle botanicals i populære gin grundigt at kende. Denne særlige indsigt i botanicals og en kæmpe passion for godt håndværk, er, hvad der kendetegner Bombay Sapphires produkter.

Bombay Sapphire’s English Estate er en Limited Edition og hylder det engelske landskab.

Den lækre, letgenkendelige gin fra Bombay Sapphire består af 10 botanicals: enebær, citronskal, korianderfrø, angelikarod, orrisrod, paradiskorn, cubeb bær, cassiabark, mandler og lakrids.

Derudover er der tilføjet 3 botanicals af engelsk natur, som er polejmynte, hyben og ristede hasselnødder.

 

 

kr. 322,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Bombay Sapphire blev første gang lanceret i 1987, og er i dag ejet af Bacardi. Deres botaniker sætter en stor ære i at lære alle botanicals i populære gin grundigt at kende. Denne særlige indsigt i botanicals og en kæmpe passion for godt håndværk, er, hvad der kendetegner Bombay Sapphires produkter. Bombay Sapphire’s English Estate er en Limited Edition og hylder det engelske landskab.  Den lækre, letgenkendelige gin fra Bombay Sapphire består af 10 botanicals: enebær, citronskal, korianderfrø, angelikarod, orrisrod, paradiskorn, cubeb bær, cassiabark, mandler og lakrids. Derudover er der tilføjet 3 botanicals af engelsk natur, som er polejmynte, hyben og ristede hasselnødder. Resultatet er en lettere og mere ‘blomstret’ citrus frisk gin med noter af mint. Bombay Sapphire English Estate er en af de mest populære gin i Danmark og er virkelig god i cocktails, som G&T, Gimlet eller Tom Collins. 

Dette passer perfekt til Bombay English Estate

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?