Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bombay Sapphire

70Cl
40 %

Bombay Sapphire blev første gang lanceret i 1987, og er i dag ejet af Bacardi. Deres botaniker sætter en stor ære i at lære alle botanicals i populære gin grundigt at kende. Denne særlige indsigt i botanicals og en kæmpe passion for godt håndværk, er, hvad der kendetegner Bombay Sapphires produkter.

Hver eneste af Bombay Sapphires gins afspejler deres strenge udvælgelsesproces og kompromisløse tilgang til at skabe friske, rene, lyse smage, der er perfekte til at skabe ekstraordinære blandede cocktails og drinks.

kr. 238,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Bombay Sapphire blev første gang lanceret i 1987, og er i dag ejet af Bacardi. Deres botaniker sætter en stor ære i at lære alle botanicals i populære gin grundigt at kende. Denne særlige indsigt i botanicals og en kæmpe passion for godt håndværk, er, hvad der kendetegner Bombay Sapphires produkter. Hver eneste af Bombay Sapphires gins afspejler deres strenge udvælgelsesproces og kompromisløse tilgang til at skabe friske, rene, lyse smage, der er perfekte til at skabe ekstraordinære blandede cocktails og drinks. Dette er Bombay Sapphire’s verdensberømte gin i sin særprægede blå flaske og med 10 særligt udvalgte botanicals fra eksotiske steder rundt om i verden, som f.eks. enebær, citronskal, korianderfrø, angelikarod, orrisrod, paradiskorn, cubeb bær, cassia bark og mandler.

Dette passer perfekt til Bombay Sapphire

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?