Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Boodles British Gin London Dry

70Cl
40 %

Boodles Gin er opkaldt efter den legendariske herreklub, Boodles, i St. James, London, der blev grundlagt i 1762 og oprindeligt drevet af Edward Boodle.

Boodles er fremstillet i Storbritannien med engelsk hvede, destilleret ved hjælp af et sjældent Carter Head i Cheshire, fyldt på flaske i Essex og pakket i skotske glas med etiketter trykt i Wales. 

 

kr. 322,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Boodles Gin er opkaldt efter den legendariske herreklub, Boodles, i St. James, London, der blev grundlagt i 1762 og oprindeligt drevet af Edward Boodle. Boodles er fremstillet i Storbritannien med engelsk hvede, destilleret ved hjælp af et sjældent Carter Head i Cheshire, fyldt på flaske i Essex og pakket i skotske glas med etiketter trykt i Wales.  Boodles British Gin er fremstillet i den klassiske London Dry -stil og inspireret af en opskrift, der dateres tilbage til 1845. Netop Boodles Gin er berømt for sin enestående smag med afstemt, diskret enebær og kraftfuld koriander samt, at den ikke er tilsat nogen form for citrus. Den begynder som en ren spiritus, der er destilleret fra engelsk hvede, og har en tilgængelig blanding af botanicals, som f.eks. salvie, rosmarin og muskatnød.

Dette passer perfekt til Boodles British Gin London Dry

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?