Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bruni Collin's Gin

70Cl
39 %

Bruni Collin’s er en spansk premium gin, der er destilleret med 8 botanicals på det spanske destilleri “Destilerías Joaquín Alonso. Dette destilleri blev etableret i 1944 af Joaquín Alonso Ramal og har derfor over 80 års erfaring inden for destillering af bl.a. gin. Det er nu tredje generation, der står ved roret.

Bruni Collin’s Gin har en virkelig unik smag og kan både nydes rent med is, i en cocktail eller i en G&T. Sæt evt. en limeskive til.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Bruni Collin’s er en spansk premium gin, der er destilleret med 8 botanicals på det spanske destilleri “Destilerías Joaquín Alonso. Dette destilleri blev etableret i 1944 af Joaquín Alonso Ramal og har derfor over 80 års erfaring inden for destillering af bl.a. gin. Det er nu tredje generation, der står ved roret. Spiritusbasen til denne gin er lavet på en kornbase, som er destilleret tre gange. Derefter bliver ginen redestilleret med de 8 botanicals, hvoraf vi kun kender 7 af dem, som er enebær, korianderfrø, kardemomme, angelikarod, kaffir lime, ingefær, mandariner og én hemmelig ingrediens. Ginnen er rund og fløjlsagtig og har markante citrusnoter, som giver den en friskhed men også bidrager med struktur. 

Dette passer perfekt til Bruni Collin's Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?