Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Bulldog Gin 70

70Cl
40 %

Denne prisvindende gin med sin ikoniske flaske og 12 botanicals fra forskellige lande, er oprindeligt fra USA, men produceret i England efter en 250 år gammel opskrift.

Server Bulldog Gin i en klassisk G&T med Double Dutch Tonic og en skive citron.

kr. 228,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Denne prisvindende gin med sin ikoniske flaske og 12 botanicals fra forskellige lande, er oprindeligt fra USA, men produceret i England efter en 250 år gammel opskrift. De udvalgte botanicals er noget helt særligt, da denne opskrift bl.a. indeholder kinesiske lotusblade, tyrkisk hvid birkes og fransk lavendel. Dertil indeholder ginnen også de mere gængse gin-botanials, som f.eks. enebær, citrus, koriander, angelikarod og lavendel. Denne gin har en ganske blød og harmonisk tekstur med en særpræget smag med noter af frugt og citrus, der giver ginnen en frisk karakter og en meget balanceret ‘finish’.  Rejsen for Bulldog startede i 2007 i USA, hvor virksomheden blev etableret og med visionen om at skabe en moderne gin. Efter mange års stor succes og vokseværk, blev Bulldog opkøbt af italienske Campari Group i 2017. I dag er Bulldog Gin spredt til flere lande i hele verden.

Dette passer perfekt til Bulldog Gin 70

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?