Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Charlene McGee

70Cl
40 %

Danske Empirical Spirits står bag denne Charlene McGee spiritus, som hverken går under den klassiske gin-produktion, ej heller andre spiritus-typer, men fordi den er baseret på enebær, så kalder vi den en gin. 

Danske Empirical Spirits anbefaler selv, at man serverer denne spiritus med cream soda og en skive appelsin. Du kan også prøve 1:2 med god tonic.

 

kr. 498,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Danske Empirical Spirits står bag denne Charlene McGee spiritus, som hverken går under den klassiske gin-produktion, ej heller andre spiritus-typer, men fordi den er baseret på enebær, så kalder vi den en gin.  Charlene McGee er først og fremmest opkaldt efter en fiktion karakter fra bøgerne og filmene Firestarter af Stephen King og spillet af Drew Barrymore. Dernæst er denne gin lavet på byg-koji og pilsnermalt, destilleret med røget enebær for derefter at blive lagret på oloroso-fade for at give en lille smule farve og et strejf af træ og rosin sødme. Farven er klar med et gyldent skær og duften er præget af krydderier, toffee, rosin og skovbrand. Alt i mens smager Charlene McGee af røgede noter, et hint af enebær og så har den en let, behagelig sødme. Røg i spiritus er ikke noget ukendt fænomen og slet ikke i Danmark, hvor der er lidt af en kulinarisk tradition for rygning. Men i modsætning til en traditionel stærk spiritus, så er dette en helt ny slags smagsoplevelse med røg. Hvis du leder efter en helt unik gin med et dansk kulinarisk strejf og fin røgsmag, så er denne Charlene McGee værd at give et forsøg.  

Dette passer perfekt til Charlene McGee

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?