Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Citadelle Gin Extreme no 01 No Mistake Old Tom

70Cl
46 %

Citadelle Gin Extreme No Mistake Old Tom er den første gin i “Extreme”-serien fra Masion Ferrand i Frankrig, der søger at udforske og udfordre gin-kategoriens yderligheder.

Denne gin af Old Tom typen har 22 botanicals, har lagret 4 måneder på franske cognacfade og har en alkoholprocent på 46%. Denne opskrift samler inspiration fra andre gamle opskrifter og duften er både frisk men også stærk. Noter af enebær og appelsinskal fylder i munden og senere blomster aroma af jasmin og kaprifolium. Smagen er fyldig og elegant med bittersøde profiler af bl.a. kandiserede citronskal, annis, mandler og muskatnød.

 

 

kr. 466,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Citadelle Gin Extreme No Mistake Old Tom er den første gin i “Extreme”-serien fra Masion Ferrand i Frankrig, der søger at udforske og udfordre gin-kategoriens yderligheder. Denne gin af Old Tom typen har 22 botanicals, har lagret 4 måneder på franske cognacfade og har en alkoholprocent på 46%. Denne opskrift samler inspiration fra andre gamle opskrifter og duften er både frisk men også stærk. Noter af enebær og appelsinskal fylder i munden og senere blomster aroma af jasmin og kaprifolium. Smagen er fyldig og elegant med bittersøde profiler af bl.a. kandiserede citronskal, annis, mandler og muskatnød.  

Dette passer perfekt til Citadelle Gin Extreme no 01 No Mistake Old Tom

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?