Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Citadelle Gin Extreme no 02 Cherry Blossom

70Cl
42,6 %

Citadelle Gin Extreme Cherry Blossom No. 2 er en “Limited Release” og som navnet hentyder, så er den lavet med vilde kirsebærblomster. Den er fyldig og sødmefuld med noter af grape skal, spidskommen og rosenvand. Som nogle af de udvalgte botanicals indikerer, så har denne gin en stor, floral smagsprofil og et gennemgående kirsebærelement både på grund af kirsebærblomsterne men også fordi ginnen er lagret på fade af kirsebærtræ. Alt i alt er det en speciel og spændende gin.

Den dufter meget frugtigt af mandler, kirsebær og rød grapefrugt, og så smager den både fyldigt og sødmefuldt med noter af honning, spidskommen og rosenvand.

 

kr. 574,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Citadelle Gin Extreme Cherry Blossom No. 2 er en “Limited Release” og som navnet hentyder, så er den lavet med vilde kirsebærblomster. Den er fyldig og sødmefuld med noter af grape skal, spidskommen og rosenvand. Som nogle af de udvalgte botanicals indikerer, så har denne gin en stor, floral smagsprofil og et gennemgående kirsebærelement både på grund af kirsebærblomsterne men også fordi ginnen er lagret på fade af kirsebærtræ. Alt i alt er det en speciel og spændende gin. Den dufter meget frugtigt af mandler, kirsebær og rød grapefrugt, og så smager den både fyldigt og sødmefuldt med noter af honning, spidskommen og rosenvand.  

Dette passer perfekt til Citadelle Gin Extreme no 02 Cherry Blossom

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?