Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Citadelle Gin Original

70Cl
44 %

Citadelle er en fransk gin med en stor smag. Faktisk var Citadelles originale gin forløberen for fransk gin. Siden 1996 har den været en sand signatur på husets know-how og med sin tørre, men strukturerede smag er der en fin balance mellem finesse og intensitet.

SERVERINGSFORSLAG

  • 5 cl Citadelle Gin
  • 15 cl Double Dutch Tonic
  • Citronskal
  • Masser af is

kr. 295,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Citadelle er en fransk gin med en stor smag. Faktisk var Citadelles originale gin forløberen for fransk gin. Siden 1996 har den været en sand signatur på husets know-how og med sin tørre, men strukturerede smag er der en fin balance mellem finesse og intensitet. Citadelle Original tilbyder en komplet aromatisk rigdom, og enebæret har været deres signatur lige fra starten. Det giver en dejlig citrusduft med en finish der er mere eksotisk og en krydret afslutning på grund af strejf af peber, muskatnød og kanel. Ginnen har i løbet af sine 25 års eksisten vundet mere end 60 medlajer, bl.a. “Årets Spirits” ved World Spirits Award i 2017. Derudover har den også vundet “Best Gin in the World” og “Gin Grand Master” i London. Desuden er Citadelles flaske blevet tildelt en guldmedalje ved Spirits Design Master i 2017. 

Dette passer perfekt til Citadelle Gin Original

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Er du gammel nok til at være her?