Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Cold River Traditional Gin

75Cl
47 %

Cold River Traditional Gin er en prisvindende gin fra Maine i USA. Denne håndlavede, glutenfri gin er den perfekte balance mellem botanicals og muligvis derfor den vandt guld i 2013 ved San Francisco World Spirits Competition. 

Ved hjælp af en opskrift, der går tilbage til de tidlige dage med britisk gin, bruger Cold River deres egen hemmelige blanding af syv traditionelle botanicals, der er gennemsyret i den perfekte mængde tid til at tilføre den mest essentielle smag. 

 

kr. 525,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Cold River Traditional Gin er en prisvindende gin fra Maine i USA. Denne håndlavede, glutenfri gin er den perfekte balance mellem botanicals og muligvis derfor den vandt guld i 2013 ved San Francisco World Spirits Competition.  Ved hjælp af en opskrift, der går tilbage til de tidlige dage med britisk gin, bruger Cold River deres egen hemmelige blanding af syv traditionelle botanicals, der er gennemsyret i den perfekte mængde tid til at tilføre den mest essentielle smag.  Slutresultatet er en ægte håndlavet amerikansk gin, der glæder enhver sande gin-elsker med en perfekt tør, udsøgt afbalanceret og forfriskende smagsoplevelse.

Dette passer perfekt til Cold River Traditional Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Er du gammel nok til at være her?