Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Dictador Colombian Gin Ortodoxy

70Cl
43 %

Colombian Aged Gin Otodoxy af Dictador er skabt ud fra en opskrift lavet af den tidligere formand og direktør i firmaet Dictador, Dario Parra. Parra var på flere visit i London, hvor han smagte “gudernes drik” (gin selvfølgelig).

SERVERINGSFORSLAG

  • 5 cl Dictador Colombian Aged Gin
  • 12 cl TomaRchio Tonica
  • Citronskal som garnering
  • En masse is

kr. 382,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Colombian Aged Gin Otodoxy af Dictador er skabt ud fra en opskrift lavet af den tidligere formand og direktør i firmaet Dictador, Dario Parra. Parra var på flere visit i London, hvor han smagte “gudernes drik” (gin selvfølgelig). Han vendte vendte hjem fast besluttet på at skabe en colombiansk gin. Han studerede mange formler baseret på hans erfaring og endelig skabte han Ortodoxy Gin. I mange år blev ginnen kun produceret til eget forbrug, og Dario Parra havde aldrig drømt om, at hans colombianske gin en dag kunne blive solgt internationalt. Nu har du muligheden for at smage denne fantastiske gin, som Parra kun troede han selv skulle nyde resten af sine dag.  Colombian Aged Gin Ortodoxy har klassiske noter af enebær og et hint af både angelikarod og citronmelisse. Du vil opleve en lækker cremet fornemmelse i munden og opleve noter af bær, koriander og kardemomme. Denne gin er lagret på rom-fade, hvilket giver ginnen en bemærkelsesværdig lækker smag – det er en vaskeægte sydamerikansk inspireret gin, som bare må prøves.

Dette passer perfekt til Dictador Colombian Gin Ortodoxy

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?