Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Colombian Treasure Premium Gin

70Cl
43 %

Colombian Aged Gin Treasure fra Dictador er en helt unik gin, fordi den er baseret på en unik colombiansk frugt “Limon Mandarino”, som er en krydsning mellem en lime og en mandarin. Det gør, at limens surhed bliver blandet med mandarinens søde, eksotiske smag, som skaber en fantastisk balance. Denne gins base er fremstillet af en neutral spiritus, som er blevet destilleret op til fem gange fra sukkerrør. Dertil har ginnen lagret i 35 uger på brugte romfade fra Dictador, så dens farve har fået et let brunligt skær.

Colombian Aged Gin Treasure har behagelige noter fra mandarin, citron, mynte og peber.

kr. 432,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Colombian Aged Gin Treasure fra Dictador er en helt unik gin, fordi den er baseret på en unik colombiansk frugt “Limon Mandarino”, som er en krydsning mellem en lime og en mandarin. Det gør, at limens surhed bliver blandet med mandarinens søde, eksotiske smag, som skaber en fantastisk balance. Denne gins base er fremstillet af en neutral spiritus, som er blevet destilleret op til fem gange fra sukkerrør. Dertil har ginnen lagret i 35 uger på brugte romfade fra Dictador, så dens farve har fået et let brunligt skær. Colombian Aged Gin Treasure har behagelige noter fra mandarin, citron, mynte og peber.

Dette passer perfekt til Colombian Treasure Premium Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?