Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Copenhagen Distillery Dry Gin (Angelica)

50Cl
44 %

Copenhagen Distillery står bage denne Dry Gin, som efter deres redesign af deres Gin-etiketter, fik nyt navn, så den afspejler, hvilken botanical der er den vigtigste ingrediens (udover den essentielle enebær). I dette tilfælde er det angelica – deraf det nye navn “Gin Angelica”. Det samme prisvindende produkt – bare med et nyt navn. De kalder det en no-nonsense tilgang ligesom smagen af deres gin.

Denne Copenhagen Distillery Dry Gin har en vis elegance, som gør den ideel til en udsøgt klassisk Martini.

kr. 420,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Copenhagen Distillery står bage denne Dry Gin, som efter deres redesign af deres Gin-etiketter, fik nyt navn, så den afspejler, hvilken botanical der er den vigtigste ingrediens (udover den essentielle enebær). I dette tilfælde er det angelica – deraf det nye navn “Gin Angelica”. Det samme prisvindende produkt – bare med et nyt navn. De kalder det en no-nonsense tilgang ligesom smagen af deres gin. I denne Angelica gin fra Copenhagen Distillery, forenes skandinaviske og britiske traditioner i en elegant dansk drik med botanicals som enebær, dildfrø, spidskommen, gurkemeje, rosenpeber og angelika. Denne gin anses som værende en smidig tør gin, malet i tyk vermouth og Chartreuse-likør med botanicals. En klassiker fra slutningen af 1800-tallet, genskabt til perfekt balance i nyt design.

Dette passer perfekt til Copenhagen Distillery Dry Gin (Angelica)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?