Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Copperhead Energeticum Paullinia Cupana

5Cl
77 %

Udover at Copperhead fremstiller skønne gins, så har de også lavet denne lille aromatiske bitter til brug i gin og cocktails. Denne Energeticum Paullinia Cupana har altså en alkoholprocent på 77% og indeholder blot 5 cl., da du kun skal bruge få dråber i ginne for at påvirke smagen i den ene eller anden retning.

Skal ikke drikkes rent! Denne aromatiske bitter bruges i meget små mængder i cocktails, ren gin eller vodka – eller f.eks. i en G&T.

kr. 132,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Udover at Copperhead fremstiller skønne gins, så har de også lavet denne lille aromatiske bitter til brug i gin og cocktails. Denne Energeticum Paullinia Cupana har altså en alkoholprocent på 77% og indeholder blot 5 cl., da du kun skal bruge få dråber i ginne for at påvirke smagen i den ene eller anden retning. Digestivum indeholder guarana, citron og mandarin, som giver ginnen en opfriskende virkning og skulle efter sigende hjælpe på fordøjelsen. Derudover indeholder den enebær, kvan, kardemomme, korianderfrø og appelsinskal. Om denne bitter har den ønskede fysiologiske virkning – det må komme an på et forsøg – men det smager i hvert fald godt. Historien bag starter i sommeren 2013, da farmaceut og iværksætter Yvan Vindevogel opdager en interessant forbindelse mellem de magtfulde kræfter i gin og hans erhverv som farmaceut. En dag sidder han og læser avisen og falder over en artikel om den fascinerende historie bag gins. Han bliver inspireret og satte sig et mål om at skabe en gin til folket, som var præget af smag, karakteristika og urteekstrakter. Han ville give alle chancen for at være deres egen alkymist og skaber deres egen ‘Elixir of Life’. Han kaldte det Copperhead Gin. 

Dette passer perfekt til Copperhead Energeticum Paullinia Cupana

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?