Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Cotswolds Dry Gin

70Cl
46 %

Cotswolds Dry Gin er som navnet antyder en “London Dry Gin” med et aromatisk twist som opnås ved at destilleriet (Cotswolds Distillery i Stourton i England) bruger botanicals som f.eks. laurbærblade, grapefrugt og lavendel. Men det er ikke kun udvalget af botanicals men også mængden, som har en afgørende betydning for netop denne gins smag. Destilleriet bruger nemlig 10 gange mere af hver botanical end hvad der i gennemsnittet bliver brugt på andre premium gins.

Netop dette gør, at denne gins smag er så rig. 

 

kr. 514,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Cotswolds Dry Gin er som navnet antyder en “London Dry Gin” med et aromatisk twist som opnås ved at destilleriet (Cotswolds Distillery i Stourton i England) bruger botanicals som f.eks. laurbærblade, grapefrugt og lavendel. Men det er ikke kun udvalget af botanicals men også mængden, som har en afgørende betydning for netop denne gins smag. Destilleriet bruger nemlig 10 gange mere af hver botanical end hvad der i gennemsnittet bliver brugt på andre premium gins. Netop dette gør, at denne gins smag er så rig.  Hvis du blander ginnen med tonic eller is, så vil du bemærke, at ginne skifte farver fra klar til mælket, og dette er på grund af den høje andel af æteriske olier og botaniske ekstrakter. Destilleriet køle-filtrere nemlig ikke ginnen for at fjerne olierne, da dette vil reducere den rige smag. Cotswolds Dry Gin vandt “World’s Best London Dry Gin” i 2016 ved World Gin Awards.

Dette passer perfekt til Cotswolds Dry Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?