Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Dingle Original Gin 70

70Cl
42,5 %

Dingle Original Gin stammer fra de frodige kyster i den smukke irlandske natur og er lavet på et lille uafhængigt destilleri, som blev etableret i 2012 kaldet Dingle Distillery.

Dingle Gin er en alsidig gin, og den går til det meste. Den er perfekt i en Negroni, en klassisk G&T, og den fungerer også i cocktails som Tom Collins eller Aviation.

kr. 522,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Dingle Original Gin stammer fra de frodige kyster i den smukke irlandske natur og er lavet på et lille uafhængigt destilleri, som blev etableret i 2012 kaldet Dingle Distillery. Denne prisvindende gin har senest i 2019, vundet guld ved den anerkendte gin festival, World Gin Awards. Faktisk vandt Dingle Original Gin både titlen som “Verdens Bedste Gin 2019” men og “Verdens Bedste London Dry Gin 2019”. Sikke en præstation! Irske Dingle fokuserer på to meget klassiske botanicals i sin ginproduktion, det er nemlig enebær og fyrretræsnåle. Dette giver nemlig ginnen en velafbalanceret og tilpas varme. Derudover har den undertoner af mynte og eukalyptus, som giver en flora smag i ganen og skaber den perfekte balance.

Dette passer perfekt til Dingle Original Gin 70

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?