Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Dorothy Parker American Gin

70Cl
44 %

Dorothy Parker American Gin er som du nok har gættet opkaldt efter den legendariske forfatter, digter og satiriker, Dorothy Parker. Hun var kendt for sin skarpe, bidende humor i New Yorks sociale scene i 40’erne og 50’erne, hvor hun som gin-entusiast slog sine folder i byens kulturelle og interkulturelle centrum på Algonquin Round Table.

Det er en super lækker og alsidig gin, som både går godt i en G&T, en Gin Daisy, Martinis og andre ginbaserede cocktails. 

kr. 466,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Dorothy Parker American Gin er som du nok har gættet opkaldt efter den legendariske forfatter, digter og satiriker, Dorothy Parker. Hun var kendt for sin skarpe, bidende humor i New Yorks sociale scene i 40’erne og 50’erne, hvor hun som gin-entusiast slog sine folder i byens kulturelle og interkulturelle centrum på Algonquin Round Table. New York Distilling Company står bag denne fantastiske gin, som er fremstillet i hendes minde. Ginnen er en blanding af de mere traditionelle botanicals og de mere moderne, som f.eks. enebær, hyldeblomst, citrus, kanel og hibiscus kronblade. Det er en super lækker og alsidig gin, som både går godt i en G&T, en Gin Daisy, Martinis og andre ginbaserede cocktails.   

Dette passer perfekt til Dorothy Parker American Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?