Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Collectors Bottle

70Cl
43 %

Denne special flaske til samlere fra Drumshanbo er deres kronjuvel Gunpowder Irish Gin, som er en irsk gin fra Shed Distillery. Den er lavet med otte botanicals, som f.eks. enebær, angelikarod, korianderfrø, kaffir limeblade, stjerneanis, citron og kinesisk grapefrugt og den helt særlige ingrediens (heraf navnet) nemlig tørret Gunpowder te. 

SERVERINGSFORSLAG

  • 5 cl Drumshanbo
  • 10 cl Erasmus Bond Dry
  • En skive frisk grape.

kr. 478,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Denne special flaske til samlere fra Drumshanbo er deres kronjuvel Gunpowder Irish Gin, som er en irsk gin fra Shed Distillery. Den er lavet med otte botanicals, som f.eks. enebær, angelikarod, korianderfrø, kaffir limeblade, stjerneanis, citron og kinesisk grapefrugt og den helt særlige ingrediens (heraf navnet) nemlig tørret Gunpowder te. Netop denne te er en form for kinesisk sort te, som har fået navnet efter dens udseende. Den giver et blødt, floralt og spicy udtryk i ginnen, som komplimentere de klassiske botanicals. Den er på helt klassiske irsk vis destilleret 3 gange, hvilket der er stolt tradition for, og hvilket betyder, at spiritussen har en rund, blød fornemmelse. Farven er klar og duften er indbydende og står skarpt med indtryk af grape, citron, grøn te og enebær. Smagen er både tør og frisk med enebær i front men uden at det skjuler de fine citrusagtige noter og dybden af kardemomme og stjerneanis.  Bemærk at denne flaske indeholder 70 cl og 43%. Denne fås også i den almindelige 50 cl og i en “Glass Gift Pack”.  

Dette passer perfekt til Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Collectors Bottle

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?