Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Edinburgh Gin Cannonball Navy Strength

70Cl
57,2 %

Denne Cannonball Navy Strength fra Edinburgh Gin er både slagkraftig men også afbalanceret. Ginnen er en hyldest til Edinburghs søfarende fortid og er inspireret af Edinburghs rige marine arv af kanoner og den berømte “One O’Clock Gun”. Cannonball Navy Strength genopliver en historisk stil af gin, som er startet af den britiske flåde.

Vi anbefaler, at du enten bruger denne gin til en klassisk G&T med Fever-Tree Mediterranean Tonic og en skive appelsin og masser af is.

kr. 514,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Denne Cannonball Navy Strength fra Edinburgh Gin er både slagkraftig men også afbalanceret. Ginnen er en hyldest til Edinburghs søfarende fortid og er inspireret af Edinburghs rige marine arv af kanoner og den berømte “One O’Clock Gun”. Cannonball Navy Strength genopliver en historisk stil af gin, som er startet af den britiske flåde. Denne gin har to gange enebærindholdet i forhold til deres klassiske Edinburgh Gin, hvilket er med til at gøre den ret kraftig med botanicals som f.eks. szechuan peber som tilføjer en krydret note, alt imens sart citron og appelsin balancere ginnens citrusprofil. Cannonball Navy Strenght er en stærk og karakteristisk gin, som kan nydes enten ren eller i en klassisk G&T. Den kan også bruges i en Dry Martini med en citrontwist.  

Dette passer perfekt til Edinburgh Gin Cannonball Navy Strength

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?