Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Edinburgh Gin

70Cl
43 %

Denne populære og ikke mindst prisvindende Edinburgh Gin fra 2010 er et rigtig godt eksempel på en London Dry Gin med et skotsk twist. Ginnen er født i den gamle og magiske by Edinburgh og er lavet med en nøje udvalgt blanding af 14 forskellige botanicals, som enebær, koriander, citrusskral, lavendel, morbær, hasselnød, citrongræs, limeskal og orris rod. Disse botanicals giver den en blød smag med hints fra lokale skotske krydderier som lyng, marietidsel og fyr.

kr. 358,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Denne populære og ikke mindst prisvindende Edinburgh Gin fra 2010 er et rigtig godt eksempel på en London Dry Gin med et skotsk twist. Ginnen er født i den gamle og magiske by Edinburgh og er lavet med en nøje udvalgt blanding af 14 forskellige botanicals, som enebær, koriander, citrusskral, lavendel, morbær, hasselnød, citrongræs, limeskal og orris rod. Disse botanicals giver den en blød smag med hints fra lokale skotske krydderier som lyng, marietidsel og fyr. Destilleriet beskriver selv denne Edinburgh Gin Classic som “en smag af Edinburgh”, og smagen er ganske vist i særklasse. Det er en original mild og afbalanceret smag, hvor kvaliteten er i top. Denne gin egner sig også perfekt til klassiske cocktails, som f.eks. Martinis, Negronis og Gimlets.

Dette passer perfekt til Edinburgh Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?