Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Edinburgh Gin Raspberry Liqueur (20 cl)

20Cl
20 %

Edinburgh Gin Raspberry Liqueur er en skotsk gin likør med sød smag af hindbær. Denne gin likør blev lanceret i 2011 og var det første produkt, der bragte naturlig smag til kategorien under gin-renæssancen. Gin likøren er fyldt med bløde frugter, som er blevet plukket ved den største modenhed og kommer fra et familieejet landbrug i Perthshire. Når bærrene er blevet plukket, så bliver de lagt til udblødning i Edinburghs klassiske Dry Gin sammen med lidt sukker for at balancere den naturlige syre i bærrene. Denne proces varer ca. en måned. Derefter tappes likøren ved 20% og er derfor enormt god toppet med danskvand, lemonade, Cava eller Prosecco. Den kan også nydes ren eller i en Gin Fizz hvor de friske hindbær virkelig kommer til live.

kr. 162,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Edinburgh Gin Raspberry Liqueur er en skotsk gin likør med sød smag af hindbær. Denne gin likør blev lanceret i 2011 og var det første produkt, der bragte naturlig smag til kategorien under gin-renæssancen. Gin likøren er fyldt med bløde frugter, som er blevet plukket ved den største modenhed og kommer fra et familieejet landbrug i Perthshire. Når bærrene er blevet plukket, så bliver de lagt til udblødning i Edinburghs klassiske Dry Gin sammen med lidt sukker for at balancere den naturlige syre i bærrene. Denne proces varer ca. en måned. Derefter tappes likøren ved 20% og er derfor enormt god toppet med danskvand, lemonade, Cava eller Prosecco. Den kan også nydes ren eller i en Gin Fizz hvor de friske hindbær virkelig kommer til live. Duften er charmerende og spækket med de røde bær og et hint af citrus. Man kommer ikke uden om smagen af modne hindbær ved første tår og en svag enebærnote i baggrunden, som giver den fineste kontrast til de søde, røde bær.

Dette passer perfekt til Edinburgh Gin Raspberry Liqueur (20 cl)

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?