Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Elephant Gin

70Cl
45 %

Elephant Gin er en prisbelønnet håndlavede premium gin på 45% og lavet med sjældne afrikanske botanicals, som f.eks. baobab-frugter, buchu, dagga, djævleklo og malurt.

SERVERINGSFORSLAG:

  • 4-5 cl Elephant Gin
  • 10 cl Double Dutch Indian Tonic
  • En skive frisk ingefær
  • To skiver æble
  • Rør rundt og nyd

 

kr. 432,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Elephant Gin er en prisbelønnet håndlavede premium gin på 45% og lavet med sjældne afrikanske botanicals, som f.eks. baobab-frugter, buchu, dagga, djævleklo og malurt. Selvom Elephant Gins historie startede i Sydafrika og denne prisvindende gin indeholder eksotiske afrikanske ingredienser, så er de dog håndlavet i Tyskland med fokus på den højeste kvalitet. Alle ingredienser er håndplukkede, etiketterne er håndskrevne og produktionen styres ved at arbejde i små partier. Denne gin er til dig, som drømmer om den vidtstrakte savanne og lyden af elefanternes trutten og trampen. Det er en gin, der er præget af et skønt sammensurium af florale og krydrede smage. Én ting er når et destilleri går op i små batches og håndlavede etiketter, men når du køber en flaske Elephant Gin, så er du også med til at beskytte det afrikanske dyreliv, for her går 15% af overskuddet nemlig til de to organisationer Big Life Foundation og Space for Elephants, som begge går aktivt ind i kampen for at beskytte de afrikanske elefanter. Dét er da værd at støtte med købet af en lækker og ikke mindst unik gin.

Dette passer perfekt til Elephant Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?