Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

ETSU Hokkaido Gin

70Cl
43 %

ETSU er en økologisk gin fra Japan, hvor etsu betyder “fornøjelse. De primære botanicals i denne gin er enebær, appelsinskal, lakridsrod, kvan og to meget hemmelige planter. Denne gin er et smukt eksempel på en liflig, floral og citruspræget gin lavet fra hokkaido i den nordlige del af Japan.

kr. 418,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

ETSU er en økologisk gin fra Japan, hvor etsu betyder “fornøjelse. De primære botanicals i denne gin er enebær, appelsinskal, lakridsrod, kvan og to meget hemmelige planter. Denne gin er et smukt eksempel på en liflig, floral og citruspræget gin lavet fra hokkaido i den nordlige del af Japan. Udover de nævnte botanical indeholder ginne også japanske te-blade og den æteriske citrusfrugt yuzu. Efter destillationen vandes ginnen ned til 43& med vand fra Taisetsu-bjergene. Farven er klar og duften emmer af sommer med florale og citrusnoter, særligt mandarin og yuzu trænger igennem, men så sandelig også grøn te og peber. Man kommer ikke uden om smagen af friske citrusnoter, grape og underspillet enebær.

Dette passer perfekt til ETSU Hokkaido Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?