Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Farmer's Small Batch Organic Gin, ØKO

70Cl
46,5 %

Denne gin er USDA certificeret, hvilket betyder, at den er skabt på tanken om, at det bedste produkt kommer fra helt naturlige råvarer, så de satte sig simpelt hen det mål at producere en økologisk gin. 

Ginnen er produceret omhyggeligt, hvor de anvendte botanicals er nøje udvalgt. Disse botanicals er f.eks. enebær, hyldeblomst, citron, angelikarod og koriander. Sammen skaber de en interessant smagsoplevelse. Denne gin er opkaldt efter de landmænd, som har leveret de økologiske botanicals til produktionen af denne lækre kvalitetsgin.

kr. 430,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Denne gin er USDA certificeret, hvilket betyder, at den er skabt på tanken om, at det bedste produkt kommer fra helt naturlige råvarer, så de satte sig simpelt hen det mål at producere en økologisk gin.  Ginnen er produceret omhyggeligt, hvor de anvendte botanicals er nøje udvalgt. Disse botanicals er f.eks. enebær, hyldeblomst, citron, angelikarod og koriander. Sammen skaber de en interessant smagsoplevelse. Denne gin er opkaldt efter de landmænd, som har leveret de økologiske botanicals til produktionen af denne lækre kvalitetsgin.

Dette passer perfekt til Farmer's Small Batch Organic Gin, ØKO

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?