Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

Ferdinand's Saar Quince Gin

70Cl
30 %

Ferdinand’s Saar Quince Gin er Ferdinand’s svar på en Sloe Gin med lavere alkoholdprocent (30%) og en sødere, mere intens smag. Denne Quince gin er lavet på samme måde som Ferdinand’s Saar Dry Gin, men udover de +30 botanicals (f.eks. citrontimian, slåenbær, mandelskaller, hyben, lavendel, rose enebær og mandelskaller), så er denne gin smagt til med udblødede håndplukkede kvæde-pærer fra gården. 

kr. 550,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

Ferdinand’s Saar Quince Gin er Ferdinand’s svar på en Sloe Gin med lavere alkoholdprocent (30%) og en sødere, mere intens smag. Denne Quince gin er lavet på samme måde som Ferdinand’s Saar Dry Gin, men udover de +30 botanicals (f.eks. citrontimian, slåenbær, mandelskaller, hyben, lavendel, rose enebær og mandelskaller), så er denne gin smagt til med udblødede håndplukkede kvæde-pærer fra gården.  Væsken presses efterfølgende i en druepresser, hvorefter der tilføjges rieslingvin og koncentreret kvædejuice. Dette giver en frugtig og floral gin. Ferdinand’s kommer fra den lille tyske delstat Saarland, som ligger mellem Frankrig i syd og Luxembourg i vest. Denne region er kendt for sine fremragende riselingvine, og det er netop det der gør denne gin til noget særligt – sammen med destilleriets Saar Dry Gin (link her), da disse gins er infuseret med rieslingvin.

Dette passer perfekt til Ferdinand's Saar Quince Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?