Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

FEW american gin

70Cl
40 %

FEW American Gin er en amerikansk London Dry Gin, der i modsætning til enhver anden gin laves ved hjælp af hvid whisky (ikke aldret bourbon). Dette giver den en helt unik karakter.

FEW stammer fra Evanston i USA, som er en by, der har lidt forbud i over hundrede år takket være mange af dens fortalere, som stammer fra dens selvsamme tørre gader. Men nu er Evanston hjemsted til dette fremragende destilleri, der sjovt nok har taget sit navn fra Frances Elizabeth Willards initialer. HUn var en nøglefigur i Temperance Movement, som var en nødvendighedsbevægelse, der var dedikeret til at fremme mådehold og oftere fuldstændig afholdenhed af spiritus. Det må man kalde ironi.

Denne gin dufter levende af citronskal og enebær og dens smag er fyldt med vaniljesødme blandet med topnoter af citron og har en finish, der er ren med et twist af friskhed.

kr. 540,00 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

FEW American Gin er en amerikansk London Dry Gin, der i modsætning til enhver anden gin laves ved hjælp af hvid whisky (ikke aldret bourbon). Dette giver den en helt unik karakter. FEW stammer fra Evanston i USA, som er en by, der har lidt forbud i over hundrede år takket være mange af dens fortalere, som stammer fra dens selvsamme tørre gader. Men nu er Evanston hjemsted til dette fremragende destilleri, der sjovt nok har taget sit navn fra Frances Elizabeth Willards initialer. HUn var en nøglefigur i Temperance Movement, som var en nødvendighedsbevægelse, der var dedikeret til at fremme mådehold og oftere fuldstændig afholdenhed af spiritus. Det må man kalde ironi. Denne gin dufter levende af citronskal og enebær og dens smag er fyldt med vaniljesødme blandet med topnoter af citron og har en finish, der er ren med et twist af friskhed.

Dette passer perfekt til FEW american gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?