Vi har 514 gin på lager | Gratis fragt over 499 kr | Tel: 4144 4401 | Levering fra 49 kr. 1-3 hverdage

FEW Barrel Aged Gin

70Cl
46,5 %

FEW Barrel Aged Gin er en meget interessant amerikansk gin, som er produceret på grund af den stigende forespørgsel for fadlagret gin. Denne gin er fremstillet i små partier og lagret i egetræ i fire måneder, hvilket giver ginnen et ekstra lag af sød, krydret kompleksitet, som komplimenterer den lækre botaniske natur af gin. Ginnen kan sammenlignes med en Genever, og den er perfekt at nyde i cocktails eller ren med is.

FEW stammer fra Evanston i USA, som er en by, der har lidt forbud i over hundrede år takket være mange af dens fortalere, som stammer fra dens selvsamme tørre gader. Men nu er Evanston hjemsted til dette fremragende destilleri, der sjovt nok har taget sit navn fra Frances Elizabeth Willards initialer. Hun var en nøglefigur i Temperance Movement, som var en nødvendighedsbevægelse, der var dedikeret til at fremme mådehold og oftere fuldstændig afholdenhed af spiritus. Det må man kalde ironi.

 

kr. 622,80 inkl. moms

Forventet levering: 1-3 hverdage
icon_drink (1)

Tilbehør til serveringsforslag

Vi har udvalgt det perfekte tilbehør

Dette produkt har noter af:

FEW Barrel Aged Gin er en meget interessant amerikansk gin, som er produceret på grund af den stigende forespørgsel for fadlagret gin. Denne gin er fremstillet i små partier og lagret i egetræ i fire måneder, hvilket giver ginnen et ekstra lag af sød, krydret kompleksitet, som komplimenterer den lækre botaniske natur af gin. Ginnen kan sammenlignes med en Genever, og den er perfekt at nyde i cocktails eller ren med is.  FEW stammer fra Evanston i USA, som er en by, der har lidt forbud i over hundrede år takket være mange af dens fortalere, som stammer fra dens selvsamme tørre gader. Men nu er Evanston hjemsted til dette fremragende destilleri, der sjovt nok har taget sit navn fra Frances Elizabeth Willards initialer. Hun var en nøglefigur i Temperance Movement, som var en nødvendighedsbevægelse, der var dedikeret til at fremme mådehold og oftere fuldstændig afholdenhed af spiritus. Det må man kalde ironi.

Dette passer perfekt til FEW Barrel Aged Gin

Hvad andre har kigget på

Ginsmagning hjemme hos dig selv

Ginsmagning

Ginsmagning

HYGGELIG GINSMAGNING HJEMME HOS DIG SELV

PRIS 249,- DKK pr person

Når du bestiller en ginsmagning hos os, skræddersyer vi oplevelsen specielt til jer. Nyd 5 forskellige gins med hver deres udvalgte tonic og garnish, og få samtidig fortællingen bag ginen.

ginsmagning
0
Spend kr. 499,00 more to get free DK shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Ginspecialisten_logo_bund

Er du gammel nok til at være her?